Zásnuby
Dovolte nám vytvořit zážitky právě pro vás – pomůžeme s naplánováním celého dne, každý detail je pro nás důležitý.
Vše zorganizujeme ještě před vaším příjezdem. Společně s vámi si budeme přát, aby odpověď na otázku "vezmeš si mě" byla "ano".
Svatby
Dvorce, ležící uprostřed nádherné krajiny jižních Čech, jsou skvělým místem pro uspořádání vašeho svatebního dne.
Svatební obřad, hostinu, večerní slavnost s grilováním i svatební noc vám připravíme na jednom místě.
Nachystáme útulné pokoje pro vaše rodiny a přátele, romantické apartmá pro novomanžele je zdarma.
Dopřejte si mnoho podob svatebního dne uprostřed přírody u rybníka Habr, v jeho hladině se večer budou odrážet hvězdy jen pro vás.
Plánujte svůj velký den beze stresu. Náš tým vám pomůže při výběru pohoštění, uspořádání prostor i načasování celého dne.
Líbánky
Na Dvorcích to jsou dny plné vůně levandule, snídaní s čerstvými květinami do vašeho pokoje, romantických večeří ve dvou na terasách nad rybníkem a výletů okolo romantických rybníků.
Slavnostní svatební čtyřchodové menu - Penzion Dvorce 2020
470 Kč až 720 Kč na osobu dle výběru
Předkrmy
- Kuřecí salát s kerblíkem a ananasem, doplněný toastem
-
- Pečené kuřecí prsíčko s domácí bylinkovou remuládou s kapary, doplněné toastem
-
- Rajčata s mozarelou podávaná s domácím bazalkovým pestem
-
- Variace listových salátů s grilovanou hruškou, ořechy a medovo citronovou zálivkou
-
- Křehké plátky roastbeefu podávané s dijonskou omáčkou a nakládanými okurčičkami, doplněné francouzskou bagetkou
-
- Domácí paštika s redukcí z kdoulí a medu, podávaná s toastem
-
Polévky
- Hovězí vývar s játrovým knedlíčkem pro dva a zeleninovými srdíčky
-
- Kuřecí krém s jarní zeleninou zjemněný smetanou
-
- Kuřecí vývar s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi
-
- Kuřecí vývar s masem, zeleninou a celestýnskými nudlemi
-
- Krémová se zahradními bylinami a smetanou
-
- Cuketový krém s hoblinkami parmezánu
-
Hlavní jídla
- Kuřecí prsíčko z grilu s křupavou karamelizovanou slaninou a hruškou marinovanou v redukci červeného vína a koření, doplněné opečeným bramborem
-
- Kuřecí prsíčko z grilu s citronovým máslem, pečenými cherry rajčaty, doplněné petrželkovými brambory
-
- Kuřecí prsíčko plněné hříbky, přelité smetanovou omáčkou, podávané se žemlovým knedlíkem provoněným kudrnkou
-
- Vepřová panenka z grilu zapečená v krustičce s pistácií a parmezánu, doplněná opečeným bramborem a slaninovými chipsy
-
- Vepřová panenka na grilu marinovaná v portském, brusinkách a tymiánu, podávaná s fondánovými bramborami
-
- Vepřová panenka marinovaná v medu a čerstvém zázvoru, podávaná s karotkami a bramborovou placičkou
-
- Hovězí na šípkách, doplněné domácím houskovým knedlíkem
-
- Hovězí po burgundsku, doplněné francouzskými fazolkami a opečeným bramborem
-
- Hovězí pečené s kořenovou zeleninou a zjemněné smetanou, podávané s houskovým knedlíkem
-
Dezerty
- Lívaneček s malinovou redukcí a zmrzlinou
-
- Grilovaný ananas s třtinovým cukrem a pomerančovou redukcí
-
- Mascarpone se zkaramelizovanými švestkami ve slivovici
-
- Čokoládové tulipány s višněmi
-
Fotogalerie